Goed om te weten

Om je tanden en kiezen in goede conditie te houden, maken we voor al onze Patiënten van Tandarts Tivoli Eindhoven een persoonlijk behandelplan. Tijdens de controles krijg je uitleg over de mogelijkheden en de kosten. Op basis daarvan bepalen we samen wat er nodig is voor jouw gebit.

Ons team van tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten staat voor je klaar. We werken intensief met elkaar samen om je zo efficiënt en effectief mogelijk te helpen.

Is het tijd voor je controle of heb je klachten? Bel ons dan voor een afspraak.

GoudenTand Patiënten Tandarts Tivoli Eindhoven
Kindvriendelijkheid Patiënten Tandarts Tivoli Eindhoven

Kindvriendelijk

Neem je kinderen mee op controle. Laat ze wennen aan de omgeving en de sfeer bij Tandarts Tivoli in Eindhoven. Zo ervaren ze de tandartspraktijk op een leuke en speelse manier. Vanaf het vierde levensjaar is het belangrijk dat je kind zelf twee keer per jaar op controle komt.*

Speel het poetsspel!

Onze preventie-assistentes leggen op een lieve, creatieve en vooral enthousiaste manier uit waarom goed voor je tanden zorgen zo belangrijk is. Samen met je zoon of dochter zorgen we dat tandenpoetsen leuk wordt! Het poetsspel wordt door Patiënten van Tandarts Tivoli Eindhoven enorm gewaardeerd.

*De zorgverzekering vergoedt de controles en de meeste behandelingen voor kinderen tot 18 jaar.

Last van klachten?

Plan een afspraak in

Patiënten