Kosten

Of het nu gaat om een controle-afspraak of een reiniging bij de mondhygiënist. Bij tandartspraktijk TIVOLI zijn we graag duidelijk over de kosten van onze behandelingen.

Vaste Tarieven

Een verdoving, een röntgenfoto of een gebitsreiniging. Wat kost dat nou eigenlijk? De tarieven voor de tandarts en mondhygiënist worden ieder jaar door de overheid vastgesteld. Maar de totale kosten zijn altijd afhankelijk van de behandelingen die je nodig hebt. Daarom leggen we bij iedere afspraak de opties aan je voor. Zo beslis je zelf en weet je meteen waar je aan toe bent.

Actuele tarieven

Bekijk de tarieven van 2023

Facturering door Anders Medical Factoring

Wij besteden onze aandacht het liefst aan patiënten. De factuur-administratie is daarom in handen van Anders. Op de nota vind je de voorwaarden, zoals de betalingstermijn. Heb je vragen over de rekening, of kun je niet op tijd betalen? Neem dan contact op met Anders via mijnandersnota.nl of bel met 085 760 62 62 Als je een betalingsachterstand hebt bij Anders, stellen wij de (vervolg) behandeling uit.

Zorgkostenverzekering

Kinderen tot 18 jaar krijgen de meeste tandartskosten vergoed via de basisverzekering.* Als volwassene betaal je de rekening zelf, of sluit je een aanvullende verzekering af. Heb je een tandartsverzekering? Dan declareren we rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van het pakket en de eigen bijdrage betaal je meestal wel een gedeelte van de kosten zelf. Voor het restbedrag ontvang je dan nog een factuur van Anders.

*Let op: Orthodontiekosten zitten niet in de basisverzekering.

Kosten