De verandering van Anders naar Payt

Per 22 april 2024 worden onze facturen niet meer verstuurd via factoringsbedrijf “Anders Medical Factoring”. De facturen worden direct vanuit onze eigen praktijk verstuurd vanuit factuur@ilovit.nl.
Met behulp van de software van Payt kunt u uw rekeningen terug vinden in een persoonlijke online omgeving. Via een link van iDEAL kunt u de rekening betalen.

Facturering door Anders Medical Factoring

U hoeft geen actie te ondernemen.
Hebben wij nog geen of een oud e-mailadres van u en wilt u wel graag uw rekeningen via de mail ontvangen? Geef uw e-mailadres dan z.s.m. aan ons door via tivoli@ilovit.nl.

Heeft u geen rekening ontvangen binnen 3 weken na uw behandeling? Check dan uw spam-folder in uw mailbox of neem contact met ons op.
Indien u eerder bij ons heeft aangegeven dat u uw rekening per post wilt ontvangen, hoeft u dit niet opnieuw aan te geven.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Op de rekening die u van ons ontvangt staat aangegeven welk bedrag vergoed wordt door de zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van uw leeftijd, type behandeling en de voorwaarden van uw tandartsverzekering. Heeft u een vraag over de vergoeding van uw zorgverzekeraar? Neem dan contact op met uw eigen verzekeraar.
De werkwijze van onze praktijk
De standaard werkwijze van onze praktijk is dat wij uw behandeling eerst indienen bij uw verzekeraar. Het deel dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed brengen we vervolgens bij u in rekening. U heeft vervolgens 14 dagen om de rekening te voldoen.

Veilig digitaal

Al uw persoonlijke gegevens staan in een streng beveiligde omgeving. De software van Payt is gecertificeerd (NEN7510), waardoor u er op kunt vertrouwen dat Payt adequaat en veilig omgaat met uw gegevens.

De verandering van Anders naar Payt