ilovit-logo

Wij kiezen voor jou

Tijdens de behandeling zetten we jouw wensen en mogelijkheden op een rij. De zorg voor je gebit gaat namelijk verder dan de behandeling van die ene tand of kies. Bij ons krijg je een plan voor de lange termijn en handige tips voor thuis. Zodat je ook in de toekomst zo min mogelijk last krijgt van gaatjes of andere klachten.

Persoonlijke Aandacht

Wij werken zoveel mogelijk met vaste specialisten, die jou en je gebit goed kennen. We nemen de tijd voor jou. Voor uitleg over de behandeling, handige tips én een praatje.

De Patiënt Voorop

Jouw wensen en mogelijkheden zijn de basis. Wij adviseren, het behandelplan bepalen we samen. Bij ons sta jij in het middelpunt. Meteen al als je binnenkomt.

Kinderen Zijn Welkom

Neem ze mee naar de praktijk en laat ze op een leuke manier kennismaken met ons.

Zeker van onze zaak

Kwaliteitsgarantie

Opleiding en Kwaliteit

TeamTivoli staat nooit stil. Door onze persoonlijke benadering maken we graag het verschil. Maar we werken ook hard aan de hoogste kwaliteit. We volgen regelmatig opleidingen en cursussen om onze techniek verder te ontwikkelen, zodat we jou de beste behandeling kunnen geven.

Toch een klacht?

Wij doen er alles aan om je behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ben je toch niet tevreden? Kom dan langs in de praktijk of neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een goede oplossing. Mocht dat niet lukken dan kun je contact opnemen met onze beroepsvereniging ANT of KNMT.

TeamTivoli

Jouw Praktijk